OVER

MIKE BERGMANS

 

Personal trainer • Eigenaar • Ondernemer

 

Iedereen heeft het vermogen een gezonde levensstijl te hebben en te houden. Helaas hebben de meesten van ons moeite om veranderingen vol te houden. Gedrag is absoluut te veranderen, het is de vraag of je het wil!. Het plannen en organiseren van een gezonde levensstijl vergt tijd en (zelf)inzicht. We hebben het allemaal druk en komen tijd tekort. Ik leer je methodes om je eigen leefstijl en gedrag inzichtelijk te krijgen en te veranderen. Ik zal je coachen niet toe te geven aan verleidingen en de drukte van alledag de baas te blijven en je zo weer topfit te maken, dat garandeer ik!

 

Gedragsverandering vergt geduld en doorzettingsvermogen. Zodra je positief resultaat ziet, ervaar je een extra stimulans..

Door middel van mijn begeleiding in movement training, herhaaldelijk en doelgerichte training, is het ook voor jou mogelijk om je doelstelling te behalen.

 

Mijn persoonlijke Quote luidt dan ook: “Gezond leven kun je leren”

Stop Making Excuses

 

Its actually pretty simple: Either you do it or you dont!

OVER

 

Mijn naam is Mike Bergmans, geboren in 1985, van huis uit tennisser en fitnesscoach. Ik heb meerdere jaren in dienst gezeten, veel fysiek bezig geweest. en mijn grenzen moeten verleggen. Mijn passie voor bewegen is altijd gebleven!

 

Na het CIOS, heb ik veel ervaring opgedaan in de sportbranche. Hier heb ik geleerd dat ik voor kwaliteit en persoonlijke aandacht sta. Ik ben ervan overtuigd dat ik je persoonlijk beter kan helpen om je doelen te bereiken.

In de zomer van 2014 ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan als movement coach en personal trainer.

 

 

WERK

 

 

Uitgebreide analyse van beweeg & voedingspatroon

 

Maximaal resultaat behalen door een uitgebalanceerd eet & beweegpatroon, Dit voedingspatroon pas ik zo veel mogelijk aan je persoonlijke wensen en je doelstelling(en). Het is géén streng dieet omdat dit onmogelijk vol te houden is. Bij het maken van een voedingsadvies let ik vooral op dat je op het juiste moment de benodigde voedingsstoffen binnen krijgt. Zo zorgt een goed ontbijt ervoor dat je de rest van de dag energie hebt. En een correct voedingspatroon helpt je snel herstellen na een training.

 

 

Fysieke testen

 

Een fysieke test is ervoor gemaakt om je fysiek gesteldheid en gezondheid in kaart te brengen. Door de fysieke- en gezondheidstest meerdere keren per pakket af te nemen

kan elke sporter zijn ontwikkeling uitstekend volgen. ik zorg ervoor dat de juiste test bij de juiste doelstelling wordt gezet.

 

 

Mobiliteit en flexibiliteit training

 

De mate waarin het lichaam kan beschikken over voldoende flexibiliteit en mobiliteit beschouw ik als de kwaliteit van bewegen. Bij deze vorm van trainen gebruik je geen extra gewichten en deze vorm van trainen is een gericht op het herstellen en/of vergroten van de flexibiliteit en mobiliteit van het lichaam. Hierdoor kun je beter bewegen, presteren en tevens word de kans op een blessure veel kleiner tot zelfs nihil. Activatie oefeningen zorgen voor het verbeteren en vergroten van de range of motion, herstellen van de balans tussen de spieren.