REFERENTIES

Mike is een enthousiasmerende coach/trainer. Hij luistert naar de mens, zoekt de aangrijpingspunten voor het starten en kunnen bereiken van de lifestyle doelen die de cliënt gesteld heeft. Vertrouwen en stimuleren zijn eigenschappen die bij Mike passen. Kennis en kunde gebruikt Mike op een heldere en duidelijke manier in de coaching en training van de cliënt. Hij maakt dat het lukt.

 

André de Vries

Bedrijfsarts

 

 

 

 

Vol energie naar buiten!

Bij District-S voelde ik me meteen thuis: fijne sfeer, professioneel team en veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Mijn trainer Mike weet mij steeds te motiveren om het beste uit mezelf te halen. Hoe ik me die dag ook voel, na een uurtje zweten bij District-S ga ik altijd weer vol energie naar buiten!

 

Claudia Cavens

Hoofdredacteur

 

In 2012 heb ik Mike leren kennen via de sportschool waar hij toen werkzaam was. Ik deed mee aan een prijsvraag en won een jaar lang begeleiding van Mike bij het sporten met het doel om af te vallen.

 

Mike heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik afviel, maar heeft ook een grote rol gespeeld met een groeiproces waar ik door heen moest om mijn overgewicht aan te pakken. Ik ben al van kids af aan te zwaar, een vrolijke dikkerd! Maar wat niemand wist, is dat er veel pijn schuil ging achter deze zonnige houding. Door met Mike samen te werken, moest ik wel over mijn problematiek gaan praten. Eerst d.m.v. een brief die ik hem schreef, maar omdat hij zo oprecht was durfde ik mij steeds meer te uiten. Ik weet zeker dat het afvallen me niet gelukt was als we nooit zulke gesprekken hadden gevoerd.

 

Mike heeft mij laten inzien dat sporten, zweten, moe worden en pijn lijden ontzettend leuk kan zijn! Hij ontnam mij ieder excuus dat ik had en hielp me over mijn angsten heen. Elke keer stimuleerde hij me weer om mijn grenzen te verleggen. En met resultaat! Uiteindelijk heb ik zo'n 2 jaar intensief gesport met Mike en viel ik 40 kg af.

 

Mijn conclusie: Mike is een top trainer! Hij heeft veel professionele kennis van sport en coaching skills, maar voornamelijk komt dit omdat hij oog heeft voor de mens die hij begeleidt.

 

Maaike Liebregts

HR Manager

 

 

Mike weet oprecht contact met je maken, waardoor hij een op jouw situatie passend plan kan maken voor het bereiken van je doelen. Hij weet je op een plezierige wijze uit te dagen in het verleggen van je grenzen. Steeds verder en verder! Met kleine en realistische veranderingen in mijn levensstijl heeft hij mij geholpen prestaties te leveren, die ik niet gedacht had. Een professioneel trainer, een gelijkwaardig coach!

 

Jan Mekers

Ondernemer

 

Voor mijn werk als consultant ben ik veel onderweg en maak ik vaak lange dagen. Zelf de discipline opbrengen om te sporten, valt dan niet altijd mee. Ik zat al een tijdje te dubben hoe ik hier het beste invulling aan kon geven.

 

Ik heb nu eens per week een personal training les van Mike. Ik had nooit gedacht dat er zo veel bij komt kijken; natuurlijk de juiste oefeningen, maar ook voedingsadvies en tijdig rusten zijn erg belangrijk. Ook zorgt de wekelijke sportafspraak ervoor dat ik een vast moment van ontspanning heb in de drukke werkweek. Mijn werkagenda blijft leeg, wat er ook gebeurd!

 

De oefeningen zijn precies afgestemd op mijn doel en het is een kick om steeds weer vooruitgang te zien. Ik verleg mijn grenzen en zit lichamelijk, maar zeker ook mentaal steeds lekkerder in mijn vel. Wat Mike me vooral heeft geleerd is dat sporten enorm leuk kan zijn!

 

Martijn van Dommelen

Consulant