Klaar om op expeditie te gaan?

Actieve expeditie in het Tatra- of Reuzengebergte

Samen met mijn gezin reis ik al meerdere jaren naar Polen. Voorheen was dit nog onbekend terrein voor mij, maar sinds ik een Poolse vrouw heb, heb ik kunnen ervaren hoe mooi en uitdagend dit voormalig Oostblokland is. Polen beschikt over mooie natuurparken met hoge bergen, prachtige groene bossen, helderblauwe meren en natuurlijke watervallen. Ik heb het als uitdagend en indrukwekkend ervaren en ik nodig jou uit op een avontuurlijke expeditie te gaan en net als ik helemaal enthousiast te worden op Polen en haar ongerepte natuur!

Expeditie reuzengebergte Polen

2 dagen hiken in het Reuzengebergte
Prachtige watervallen bezoeken
Beklim de hoogste berg van Tsjechië
Unieke sportieve ervaring om cultuur en omgeving te proeven in Zuidwest Polen

Bekijk een video van de omgeving.

 •    4 dagen
 •    6 tot 8 deelnemers
 •    geen bergsportervaring nodig
 •    € 389,- p.p.

Wat is inbegrepen

Inclusief

 • 4 dagen vervoer per minibus
 • 3 hotelovernachtingen (inclusief ontbijt)
 • Toegangstickets Nationaal park Karkonosze
 • Informatieve uitleg over de omgeving
 • Begeleide bergwandeltocht
 • Groepsfoto op de top van de Sniezka

Exclusief

 • Lunch, diner, snacks en consumpties (ca. €10-15 voor diner inclusief drinken, Polen is erg goedkoop)
 • Vlucht retour richting Wroclaw (ca. €60-€150)
 • Reisverzekering

Programma van dag tot dag

Hieronder tref je het programma aan van dit weekend. Let op: onderstaande volgorde van activiteiten en tijden zijn indicatief. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan het programma mogelijk gewijzigd worden.

Dag 1

Aankomst Luchthaven Wroclaw-Copernicus aansluitend vertrek per minibus naar het Hotel. In de avond is er een korte briefing en kun je genieten van de omgeving.

Dag 2

Hiken vanuit Karpacz
Vandaag lopen we ongeveer 4-5 uur (excl pauzes) over begaanbare paden door het eerste deel van het Nationaal park Karkonosze. Dit is een mooie dag om in te komen, de natuur te bewonderen en foto’s te maken. We trekken door naar de hoogste berg van het Reuzengebergte. Als afsluiter gaan we naar een mooie waterval waar je ter afkoeling een duik kunt nemen.

Omhoog: ca. 1000m

Dag 3

Hiken vanuit jagniątków
Deze tweede dag is wat pittiger dan gisteren, we lopen vandaag langer z’n 5-6 uur (excl. pauzes). Het beklimmen van de berg is pittig en af en toe wat klauterwerk maar de moeite waard omdat de beloning een spectaculair uitzicht is. In de avond is er tijd voor ontspanning en gaan we de geslaagde expeditie vieren.

Omhoog: ca. 1100m

Dag 4

Na een uitgebreid ontbijt vertrek naar Luchthaven Wroclaw-Copernicus

AANMELDEN

Data & Informatie

Wanneer kun je?
11 - 14 april 2019 (€ 389,-)02 - 05 mei 2019 (€ 389,-)23 - 26 mei 2019 (€ 389,-)13 - 16 juni 2019 (€ 389,-)

Beschikbare plaatsen:
Ja
Ja (gegarandeerd vertrek)
Nee (VOL)
Ja

Belangrijke informatie:
M2B personal training & Expedities Polen
KvK: 63879506
BTW: NL172094975B01
Indien mogelijk graag meerdere data opgeven i.v.m. planning. De reis gaat door vanaf 6 personen. kortlopende reisverzekering is verplicht.

Bekijk de algemene -reisvoorwaarden of neem contact op.

Jouw gegevens:

ManVrouw

Reis op maat?

Vind je het programma wel gaaf, maar heb je tijd nodig om de knoop door te hakken? Of zou je dit programma graag doen met een groep mensen die je zelf kiest, zoals vrienden of collega’s? Neem dan contact met ons op.

Algemene -reisinformatie

Deze reis gaat naar de mooie ongerepte natuur in het Reuzengebergte van Polen.

In verband met planning, vragen wij je meerdere beschikbare data bij “opmerkingen reservering” aan te geven. Deelnemers worden na aanmelding in een whatsapp groep toegevoegd voor verdere informatie. De vlucht naar Wroclaw Polen dien je zelf te regelen. Na inschrijving sturen we je de factuur en reisovereenkomst binnen 14 dagen per email toe. We hebben per Expeditie plek voor minimaal 6 deelnemers en maximaal 8 deelnemers. Bij voldoende deelnemers word je z.s.m. via de whatsapp groep op de hoogte gebracht. Je kunt hierna de vlucht of reis zonder risico van annuleren boeken. Indien minimumaantal personen niet voldoet, laten we je dit uiterlijk een 1 week van tevoren weten. Je dient in redelijke lichamelijke conditie te zijn voor deze Expeditie, M2B kan hierin adviseren. Er is geen bergsportervaring nodig.

In het Hotel zijn 4-6 kamers beschikbaar met 2 aparte bedden. Je kunt bij inschrijving opmerkingen en aanvullingen geven m.b.t. de indeling van de kamers. Een 1 persoonskamer is mogelijk in overleg en/of tegen meerprijs.

Let op: je dient een kortlopende reisverzekering af te sluiten voordat je aan de reis begint.

Paklijst M2B Fit

PAKLIJST

Regenkleding en sportieve kleding

Rugzak

Extra kleding

Stevige wandel- of sportschoenen